Verzending & Levering

Verzending & Levering

Verzendkosten

De verzendkosten staan per artikel vermeld bij het aankoopproces, op basis van de standaard bedragen aan de hand van de afmetingen en het gewicht van het pakket. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet exact aangeven, wel dat uw bestelling binnen 3 werkdagen verwerkt en opgestuurd zal worden.


Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd, uiterlijk binnen 3 werkdagen. Indien het boek of de volgende druk nog niet is verschenen, wordt het boek zo snel mogelijk na (her)publicatie verstuurd.

Het kan zijn dat producten niet voorradig zijn, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht dat om wat voor reden dan ook het geval zijn, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Retourneren

Retourneren van bestellingen dient – indien redelijkerwijze mogelijk – te geschieden in de originele verpakking en uiterlijk binnen 14 dagen. Let u daarbij op dat het boek niet wordt beschadigd. Mocht het boek bij levering beschadigd zijn, neemt u dan direct contact op via het contactformulier.

Alleen ongebruikte artikelen die zich in dezelfde staat bevinden als waarin je ze hebt ontvangen, komen in aanmerking voor een retour. Het artikel moet ook in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Dat geldt bijvoorbeeld voor downloadbare of streaming softwareproducten.

In bepaalde gevallen wordt slechts een gedeelte van de prijs terugbetaald: (indien van toepassing)

  • Boeken die duidelijk zijn gebruikt
  • Artikelen die zich niet in hun oorspronkelijke staat bevinden, beschadigd zijn of waarvan onderdelen ontbreken, en waarbij dit niet aan ons te wijten is
  • Artikelen die niet binnen een periode van 14 dagen na levering worden teruggestuurd

Retourzending

Om je artikel terug te sturen, moet je het verzenden naar Hereweg 100, Groningen, Groningen, 9725 AJ , Nederland.

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor jouw rekening. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Wanneer je een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten in mindering gebracht van je terugbetaling.

Hoe lang een vervangend artikel naar jou onderweg is, hangt af van waar je je bevindt.